Jóga

Ászana – testtartás, Krija – tisztító technika, Pránajáma – légzésszabályozás, Mantra, Mudra – energetikai „pecsét”, Bandha – energetikai zár, koncentrációs gyakorlatok, meditáció, dósa specifikus és marma fókuszú gyakorlás                     és még sok minden más…

Online és kontakt foglalkozások

Egyéni Jógaórák

A személyre szabott jógafoglalkozásokon különleges útmutatást és támogatást kapunk izmaink erősítéséhez és nyújtásához használható különböző technikákhoz, a helyes testtartáshoz, a légzőgyakorlatok pontos kivitelezéséhez, és különböző relaxációs technikákat sajátíthatunk el. Ha sérüléseink vagy egészségügyi panaszaink vannak, megtanulhatjuk, hogyan építsük fel a számunkra leghasznosabb gyakorlást, hogyan alakítsuk át meglévő jógagyakorlásunkat és hogyan javítsunk állapotunkon. Bővíthetjük tudásunkat a meditáció és a filozófia területén.

Az egyéni jógaóra akkor is nagyszerű megoldás, ha csak egyszerűen nagyon elfoglaltak vagyunk, hiszen napirendünknek megfelelő időpontra illeszthetjük be a gyakorlást.

Kapcsolatfelvétel

Csoportos Jógaórák

Ezeken az órákon tematizált közös gyakorlást végzünk kiscsoportban, különböző adottságú, életkorú résztvevőkkel jógázhatunk együtt. Miközben a csoport energiái támogatnak bennünket, lehetőség nyílik annak megtanulására is, hogy hogyan figyeljünk saját gyakorlásunkra, hogyan mélyüljünk el benne és hogyan találjuk meg az adott pillanatban a saját magunknak leginkább megfelelő mélységű gyakorlatot.

Személyesen és Online: Hétfő és Csütörtök 18:00-19:30

Kapcsolatfelvétel

Vállalati Jógaórák

A Jóga lehetővé teszi, hogy kezeljük a munkahelyi stresszt és megelőzzük a stressz következtében kialakuló betegségeket, megnöveli az ellenállóképességet. Hozzájárul a kommunikáció fejlesztéséhez, javítja a kapcsolatépítést, az általános hozzáállást és a munkavégzés hatékonyságát, elősegíti a közös vállalati értékek kifejlődését. Nem csak az ülő munkával járó egyoldalú terhelést egyensúlyozza ki, hanem az általános jóllétet is elősegíti. Az órákon akár munkaruhában is végezhető frissítő ugyanakkor nyugtató gyakorlatokat sajátítunk el, ezek az íróasztalnál is rövid idő alatt elvégezhetők.

Az eredmény egészségesebb és termelékenyebb munkaerő, kevesebb fluktuáció, a közvetett költségek csökkenése és elkötelezettebb, elégedettebb alkalmazottak.

Kapcsolatfelvétel

Szenior Jóga

A Jógát életkortól függetlenül gyakorolhatjuk. A kifejezetten a szenior korcsoport igényeire szabott gyakorlás fejleszti az egyensúlyt, az állóképességet, növeli az erőt és a hajlékonyságot. A megfelelő tudatossággal végzett mozdulatok csökkentik a testi és lelki feszültséget. A légzőgyakorlatok nem csupán az oxigénfelvételt növelik meg, hanem az elmét is frissen tartják és a mentális, valamint az érzelmi egészséget szintén elősegítik.

Kapcsolatfelvétel

Tanfolyamok

A hat-, nyolcalkalmas tanfolyamok lehetőséget kínálnak arra, hogy a Jóga valamelyik területével mélyebben megismerkedjünk és néhány lényeges összefüggést megértsünk, komolyabb elméleti és gyakorlati tudásra tegyünk szert, hiszen egy adott téma részletes kibontására, nyíltan történő megvitatására is alkalmunk van. A jógatanfolyamokon közösen, csoportban és egyénileg is dolgozunk, így saját fejlődésünk mellett a másik testének és gyakorlásának megfigyelése a középpontba kerül.

Induló tanfolyamok

Workshopok és Mesterkurzusok

Néhány órán keresztül intenzíven elmélyülünk a jóga egy speciális témájában. A jógaórákénál kötetlenebb hangulatban együtt fejlődhetünk, tapasztalatainkat megoszthatjuk egymással. A workshopokon az elméleti alapok tisztázása után azok gyakorlati megtapasztalására nyílik lehetőség. A mesterkurzusok során a figyelem a gyakorlati tudás alaposságára fókuszál, melyet részletes instrukciók segítségével tudunk végrehajtani.

Induló Workshopok

Aludj jól! - BELSŐ ERŐFORRÁSAINK AZ ÁJURVÉDA ÉS A KÍNAI ÖT ELEM TANA JEGYÉBEN 2. - 2024. április 28.Maradj friss a nyári forróságban! - BELSŐ ERŐFORRÁSAINK AZ ÁJURVÉDA ÉS A KÍNAI ÖT ELEM TANA JEGYÉBEN 3. - 2024. május 26.